RIJBEWIJS AM

Nu mét SLAAGGARANTIE: niet geslaagd bij je 1e praktijkexamen, je 2e examenbegeleiding GRATIS.

Deze lessen kan je enkel in WUUSTWEZEL of in ANTWERPEN volgen. Inschrijven kan in elk kantoor of online.

DOELGROEP

Dit rijbewijs heb je nodig indien je wenst te rijden met een bromfiets, scooter of vierwieler met een maximale cilinderinhoud van 50 cc of elektrische voertuigen met maximum 4Kw. De voertuigen mogen niet harder kunnen rijden dan 45 km/u.

THEORIE

Vanaf 15 jaar en 9 maanden mag je een theorie-examen afleggen, hiervoor kan je een theoriecursus volgen in de rijschool of door zelfstudie. Het examen heeft 40 vragen, je moet er minimum 33 goed beantwoorden.

Het examen kan je afleggen in het examencentrum van Deurne, Santvoortbeeklaan 34. Dit kan zonder een afspraak te maken, van maandag tot vrijdag van 7u tot 16 uur.

PRAKTIJK

Alvorens je een praktijkexamen kan afleggen, moet je 4 uur praktijkles volgen in een erkende rijschool. Deze praktijklessen worden gesplitst in 2 delen, 1 blok van 3 uur waarvan 1 uur op privaat terrein en 2 uur op openbare weg, een 2e blok van 1 uur les enkel op privaat terrein.

Wij geven deze praktijklessen in groep van 3 of 4 kandidaten met 1 instructeur, deze zal je tijdens de rit op de openbare weg begeleiden met een bromfiets.

PRAKTIJKEXAMEN

Je praktijkexamen kan je afleggen (minimum leeftijd 16 jaar) met de bromfiets van de rijschool. Kostprijs op het examencentrum 10€.

Doe je het praktijkexamen met de bromfiets van de rijschool dan zorgen wij voor de afspraak en het vervoer naar en van het examencentrum met onze bestelwagen.

RICHTPRIJS

Voor een opleiding van 4 uur met 1 examenbegeleiding betaal je 250€ (excl. inschrijvingsgeld en kosten van het examencentrum).

Wij garanderen 100% slaagkansen, ben je niet geslaagd bij het 1e praktijkexamen moet je de volgende examenbegeleiding niet betalen.

KORTING

Koop je een nieuwe bromfiets bij Van Roosbroeck in Merksem dan krijg je 130€ korting op het lesgeld (4u + examenbegeleiding AM).